Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 HP1000P tablet aldim. klavyeli kilifi ve docking stationi var. Hoşuma gitti. seri, akici, simcard girisi falan da var...Samsung Ativ vardı, klavye docking çok marifetli değildi. onun yerine bu geçecek. pentaman and Thustu beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Bozuk para sayma makinesi aldim. Psikobat and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 @Hamso, abi para harcamaya ara ver biraz Hayırlı olsun bu arada Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 1 saat önce, pentaman said: @Hamso, abi para harcamaya ara ver biraz Hayırlı olsun bu arada Hamso'nun bir sonraki mesajı: "Para basma makinesi aldım" Hamso and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Yok bence illegale girmez ama bir sonraki mesajı "İçine girilen kasalardan aldım" olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Yerinden kalkmayan posetler vardi, yarısını saydım.Daha dogrusu bana ayiklama yapmasi bile yeterli.Şimdi 580 civari 25 kurusum, yuzlerce 10 kurusum, sayısını hatirlamadigim 5 kurusum oldugunu biliyorum. Su siselerine doldurdum.Bunları girip bankaya hesabima mi yatirsam yoksa A101 leri gezip butnletsem?Nasil kolay yoldab banknot yaptirabilirim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Arkadaşlar, belki ilginizi çeken veya ihtiyaciniz olan şeyler bulabilirsiniz.HP tableti buradan aldim.Emrah sizinle sahibinden.com'da incelediği arama sonuç listesini paylaştı. https://sahi.io/s/NjZiF3Zc Coppermine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 (düzenlendi) 2 hours ago, Hamso said: Yerinden kalkmayan posetler vardi, yarısını saydım. Daha dogrusu bana ayiklama yapmasi bile yeterli. Şimdi 580 civari 25 kurusum, yuzlerce 10 kurusum, sayısını hatirlamadigim 5 kurusum oldugunu biliyorum. Su siselerine doldurdum. Bunları girip bankaya hesabima mi yatirsam yoksa A101 leri gezip butnletsem? Nasil kolay yoldab banknot yaptirabilirim? Herhangi bir banka şubesindeki herhangi bir vezneden bütünlersin hepsini.. Ocak 12, 2019 Narcissus tarafından düzenlendi Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 16 saat önce, Hamso said: Yerinden kalkmayan posetler vardi, yarısını saydım. Daha dogrusu bana ayiklama yapmasi bile yeterli. Şimdi 580 civari 25 kurusum, yuzlerce 10 kurusum, sayısını hatirlamadigim 5 kurusum oldugunu biliyorum. Su siselerine doldurdum. Bunları girip bankaya hesabima mi yatirsam yoksa A101 leri gezip butnletsem? Nasil kolay yoldab banknot yaptirabilirim? Ben bizim hastanenin kantinine götürüyorum çocuğun kumbarasını, teşekkür ediyorlar her seferinde. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 (düzenlendi) Emektar ViewSonic VX2257-mhd Freesync ekranı satıp yerine AOC G2460VQ6 Freesync aldım. Maksat 22" 'den 24" e terfi etmekti. Hakikaten çok farketti , oyunlar daha zevkli hale geldi , özellikle BF V gibi FPS oyununda uzaktaki düşmanları daha rahat görüyorum . AOC 'a özelmiş , 1 ölü pixel olsa bile değişim yapıyormuş Vatan'daki eleman söyledi. https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-led-24-g2460vq6-75hz-1ms-freesync-full-hd-dp-port-gaming-monitor.html Edit. Bir kaç noktayı da ekleme ihtiyacı hissettim , helal olsun AOC firmasına , kutu içerisine her kabloyu da koymuş . VGA - HDMI - DP ve güç kablosu. Bu fiyata çok iyi , ayrıca TN panele göre siyahlar gayet iyi , grilik veya ışık sızması görmedim. Ocak 15, 2019 TatanQa tarafından düzenlendi Hamso, Squall and Coppermine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=B7276187-9E56-4181-B2F9-1DD4DBE9BB26&lang=eng Evga GTX 950 SSC den sonra iyi gelecek sanırım.. wazzap, Hamso and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 @yarimpower hayırlı olsun , 950 'den sonra 2 kat ve daha fazla performans alırsınız sanırım. http://hwbench.com/vgas/radeon-rx-580-vs-geforce-gtx-950 yarimpower beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 CoolerMaster dikey ekran kartı aparatı ve EVGA powerlink adaptör aldım. Şimdi yeni ekran kartını bekliyorlar. https://www.amazon.com/gp/product/B071P862G1 https://www.amazon.com/gp/product/B01MQ1YEYH Şimdilik pek bir şeye benzemiyor ama ilerisi için umutluyum pentaman, Psikobat, MilesTeg and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 (düzenlendi) 1 hour ago, Narcissus said: Bendeki adaptör ile ekran kartı yan panelden oldukça uzakta duruyor. Şuan takılı olan çift slot ekran kartı ile yan panel arasında 10cm'den daha fazla mesafe var. Yani hava akışının azalması söz konusu bile değil. Ocak 20, 2019 Whooosh tarafından düzenlendi rammstein, Hamso, TatanQa and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 O zaman görüntü haricinde ne gibi farklı değerler aldığını bize de aktarırsın belki dikey/yatay konumlandırma üzerine.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 @Whooosh Yeni kart RTX 2060 mı olacak? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 1 hour ago, Najaz said: @Whooosh Yeni kart RTX 2060 mı olacak? Planda 2060 vardı ama burada bir arkadaş için taa amerigalardan 2080 ve bir kaç bir şey daha aldık ve bu aldıklarımızın kargo masrafları karşılığında da onun eski 1060'ına çöküyorum. Yoksa 2060 siparişini vermiştim, iptal ettim. 1060 bir nesil daha idare ettirir sonra düzgün bir şey alırım. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 @Whooosh dediğin gibi 1060, özellikle 1080p@60hz monitörde kullanılacaksa en az 1 nesil daha tüm oyunları çatır çatır oynatır. RTX nesline adım atmak için henüz erken. Benim kasanın yapısı gereği (Corsair 250D) grafik kartı dikey duruyor. Bence böylesi daha sağlıklı, PCIe yuvasına gereksiz yük binmemiş oluyor kart bu konumda durunca. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 (düzenlendi) 16 hours ago, Najaz said: Benim kasanın yapısı gereği (Corsair 250D) grafik kartı dikey duruyor. Bence böylesi daha sağlıklı, PCIe yuvasına gereksiz yük binmemiş oluyor kart bu konumda durunca. Ya yıllardır kullanıyoruz dana gibi kartları kimsenin pcie yuvasının kırıldığını kartın soketi kırıp düştüğünü falan duymadım.. Bu bana biraz pazarlama hikayesi gibi geliyor.. Aynı şekilde şuanki anakartımda güçlendirilmiş pcie soketi falan var mesela... iyi bir şey mi evet güzel tabi neden olmasın ama anakart seçimimde hmm bunun pcie soketi metal destekliymiş ondan bunu aldım dedirtmiyor.. O nedenle bu dikey kullanım bana ekstra bir maliyet veya sahip olduğum bazı şeylerden feragat ettirme(diğer pcie yuvalarını kullanım dışı bırakmak gibi) getirmeyecekse ne ala ama diğer türlü hafiften gerekless.. Ocak 21, 2019 Narcissus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 çin için Biraz pahaliya geldi, tanesi 15TL.Buralarda telefoncular adı ürünleri bu paraya veriyor diye aldim.kaliteli duruyor.9 ocak siparis, bugün varış oldu.1 metre,TRY 7.65 45%OFF | Ugreen Micro USB Cable 2.4A Nylon Fast Charge USB Data Cable for Samsung Xiaomi LG Tablet Android Mobile Phone USB Charging Cordhttps://s.click.aliexpress.com/e/bDjZsp1W Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 5 hours ago, Narcissus said: Ya yıllardır kullanıyoruz dana gibi kartları kimsenin pcie yuvasının kırıldığını kartın soketi kırıp düştüğünü falan duymadım.. Bu bana biraz pazarlama hikayesi gibi geliyor.. Aynı şekilde şuanki anakartımda güçlendirilmiş pcie soketi falan var mesela... iyi bir şey mi evet güzel tabi neden olmasın ama anakart seçimimde hmm bunun pcie soketi metal destekliymiş ondan bunu aldım dedirtmiyor.. O nedenle bu dikey kullanım bana ekstra bir maliyet veya sahip olduğum bazı şeylerden feragat ettirme(diğer pcie yuvalarını kullanım dışı bırakmak gibi) getirmeyecekse ne ala ama diğer türlü hafiften gerekless.. Agp soketlerde o sorun vardı, zamanla temeassızlığa sebep olabiliyordu büyük kartlar ama pci-ex'de ne duydum ne gördüm böyle bir sorun. %100 görsellik yüzünden ben dikey adaptör aldım. Custom su soğutma ve ekranlar ile pekiştirmek gibi bir niyetim var ama bu proje oldukça geniş bir zamana yayılmış bir şey, artık 1 aya mı biter 1 yıla mı bilemiyorum. Ekran kartı şuan bütün pci soketlerini bloke etmiş durumda ama ekran kartı haricinde başka bir pci-ex kart kullanmıyorum, kullanmayı da planlamıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Biraz uç bir örnek galiba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Televizyon kumandası için silikonkılıf aldım. Piyano siyah kaygan yüzeyli kumanda zor tutulsun düşürülsün diye yapılmış sanki , bu silikon kılıf pütürlü yüzeyli , tutuş rahat ele yapışıyor kaymıyor , düşünce koruyor . Ben siyahını aldım , aslında gözüm kırmızıdaydı ama kir tutar pis gözükür diye kırmızıya cesaret edemedim.https://www.amazon.com/Protective-Silicone-Shockproof-Washable-Anti-Slip/dp/B06XK8BCJL?th=1&fbclid=IwAR1skqjZ6zbpUecDkY3505upzWtAx3JXoMi4CCV_nBcEAyS4XZfI02kO51c pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Ekran kartı Asus Strix 470'den Sapphire Nitro+ 580'e upgrade oldu... TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş