Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 5 hours ago, ZvAnA said: Daha taşınabilir birşey aranıyorsa ben neredeyse anahtarlık büyüklüğünde olan şu setten almıştım, kalitesi oldukça iyi; https://www.banggood.com/DANIU-25-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Wallet-Set-Repair-Tools-p-940063.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN Ben bir iki sene önce almıştım bundan ama çok kullanışlı değil söyleyeyim de. Uç takımı falan güzel ama tornavida kısmı çok kaygan. En azından parmakların temas ettiği noktalar daha pütürlü yapılabilirdi. Güçlü bir kavrayış çok zor oluyor bununla. Banyo zemini için kullanılan kaydırmaz yüzeyli bantlardan küçük bir parça sıkıca yapıştırılırsa belki işe yarayabilir ama bu sefer de kılıfına girmez kalınlaştığı için. Yine de el zorlamayan, sıkışmamış vidalar için güzel bir ürün. Wowstick nasıl? Görünüşü harika duruyor, bir süredir düşünüyorum almayı. Tavsiye edersen şeytana uyabilirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Şu ana kadar memnunum. Zaten youtube'da bir sürü olumlu inceleme bulabilirsin. İlk versiyonu normal pilliydi, sonradan şarj edilebilir versiyonları çıktı. Şuan da yanında bir sürü ıvır zıvırı ile satılan paketleri var. Onlardan alınabilir. 11.11 de çok iyi indirimi vardı. Alınacaksa black firday beklenmeli. En az 50-70 tl farkediyor indirim günlerinde fiyat. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Ryzen 5 2600 Msi B450m Gaming Plus 8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz ram Fx8300 den sonra gece/gündüz farkı oldu nerdeyse .. Ryzen rocks babe ! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 (düzenlendi) NZXT Kraken G12 aldım. Evet gözümü kararttım, 1080 Ti'da sıvı soğutmaya geçiyorum QP Bilişim'in n11'deki mağazasında kargo dahil 175 TL fiyatla satılıyor ürün. Yurtdışı fiyatından bile daha hesaplıya geliyor bu haliyle. Stoklarındaki son 2 üründen birini ben aldım, almayı düşünen varsa acele etsin 1 tane kaldı zira. Eğer kuponunuz falan varsa daha da uyguna gelecektir. NZXT Kraken G12 Beyaz Ekran Kartı Soğutucusu Elimde halihazırda Arctic Accelero Hybrid sıvı soğutma kiti var. Bu kit, NZXT'nin Kraken G12 için yayınladığı uyumlu AIO listesinde yok, lakin G12'nin montaj sistemi, Asetek üretimi AIO'larla uyumlu olduğu için, yine Asetek üretimi bir blok-pompa kullanan Accelero Hybrid'le de uyumlu olacağını düşünüyorum.. Yani umarım öyledir Aksi takdirde bir de uygun fiyata AIO kovalayacağız ve projeyi bir süre erteleyeceğiz demektir... Kasım 20, 2018 Najaz tarafından düzenlendi rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 @Najaz Benim bir ekran kartımın bozulma nedeni bu adaptördür. Eğer ekran kartında sıvı soğutma kullanmak istiyorsan ya kendinden hybrid kartlardan alacaksın yada tam boy blok kullanacaksın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 @Whooosh Senin kartta VRM'lerde mi sıkıntı çıkmıştı? Eğer öyle ise, ben zaten VRM'lerin üzerine heatsink yapıştıracağım ve adaptörün üzerinde gelen 92mm'lik fan doğrudan VRM katına hava üflüyor. Bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum o yüzden. Bir tek bellekler çıplak kalacak; ama belleklere de hızaşırtma yapmıyorum zaten ve bildiğim kadarıyla GDDR bellek modülleri çok fazla ısınmıyor. Hızaşırtma demişken, benim sıvı soğutmaya geçiş yapmadaki amacım öyle GPU'yu 2200'de çalıştırayım, kart uçsun kaçsın'dan ziyade kartn daha sessiz ve serin çalışması. Bu yüzden halihazırdaki undervolt yaptığım ayarlarda (GPU: 0.881v ile 1825 Mhz, belleklerde hızaşırtma yok) kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 (düzenlendi) @Najaz ben de @Whooosh'a katılıyorum. Su soğutma için ya full block, ya da hiç. Tecrübeyle sabittir. Ama hava soğutma olarak(eğer bulunabilirse) Morpheus II Core Edition tavsiye ederim. Serinlik ve sessizlik için birebir. Sıvı aktı mı, koktu mu derdin de olmaz. Kasım 20, 2018 MilesTeg tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 (düzenlendi) 23 Kasım Black Friday. İndirimlere hazırlanın. Edit: 26 Kasım yazmışım. 23 olarak düzeltildi. Kasım 21, 2018 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 (düzenlendi) @MilesTeg Hocam bir defa full-cover blok işine girdim, ağzım yandı (maddi anlamda) R9 290 için EK blokla proje yapmıştım, kartı da satınca servet ödediğim blok hiçbir işe yaramadı ve aldığım fiyatın 1/3'ü gibi bir paraya elden çıkarabilmiştim. Full-cover bloklar custom loop gerektiriyor ve kullandığım kasa mini-ITX yapıda olduğu için harici rezervuar, pompa vb. bileşenleri sığdırabileceğim yer yok zaten kasada. Her neyse, fıkrada da söylediği gibi "para verdik yiyecez!" Az önce kutuyu açtım ve test ettim; elimdeki AIO ile G12 adaptör uyumlu imiş. En azından (şimdilik) AIO masrafından kurtulduk gibi. Haftasonu gelsin bakalım da montaja girişeyim. Ekleme: VRAM'lerin çıplak kalacak olması vicdanımı rahatsız etti Kargo dahil 50 TL'ye Webdenal'dan şu seti sipariş ettim az önce: Akasa AK-VMC01-BK Ekran Kartı Için Bellek Soğutucu 10'lu Bu VRAM heatsink'lerin ölçüleri 15x15x4 mm imiş. Kraken G12'nin montaj braket'inin altında kalan VRAM'lerin üstüne azami 5 mm'lik heatsink yapıştırabiliyorsunuz, daha uzun olanları bracket'la çakışıyormuş. Bu yüzden 4 mm yükseklikte olan bu heatsink'ler iş görecek gibi. Yalnız kartta 11 VRAM modülü var, bu set de 10'lu Elimizde olan bir şeylerden uyduracağız bakalım fazladan 1 tane. Kasım 20, 2018 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 8 hours ago, Najaz said: @Whooosh Senin kartta VRM'lerde mi sıkıntı çıkmıştı? Eğer öyle ise, ben zaten VRM'lerin üzerine heatsink yapıştıracağım ve adaptörün üzerinde gelen 92mm'lik fan doğrudan VRM katına hava üflüyor. Bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum o yüzden. Ben de VRM'lerin üzerindeki heatsink'e güvenmiştim. Heatsink+92mm fan her türlü kurtarır demiştim, ama yanılmışım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 4 hours ago, Najaz said: @MilesTeg Hocam bir defa full-cover blok işine girdim, ağzım yandı (maddi anlamda) R9 290 için EK blokla proje yapmıştım, kartı da satınca servet ödediğim blok hiçbir işe yaramadı ve aldığım fiyatın 1/3'ü gibi bir paraya elden çıkarabilmiştim. Bu olay benim başıma 3 kere geldi, o yüzden acısını çok iyi bilirim Hatta son full cover block (970'ten kalan) hala elimde, satamadım bile. VRM soğutmayı sadece pasif heatsinklerle yapma konusuna gelince. Bu yüzden de iki kart yakmışlığım var. Onun acısı full cover blocklarınkinden daha fazla. Hatırlatayım dedim. @Whooosh 'un aşağıdaki mesajına tekrar dikkat çekmek isterim 2 hours ago, Whooosh said: Ben de VRM'lerin üzerindeki heatsink'e güvenmiştim. Heatsink+92mm fan her türlü kurtarır demiştim, ama yanılmışım. Been there, done it! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 6 saat önce, rammstein said: 26 Kasım Black Friday. İndirimlere hazırlanın. 23'ü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 1080 Ti AIO projesinin son iki halkası olan VRAM heatsink'ler ile Corsair ML120 PRO LED fanlar sonunda geldi... pentaman and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Gençler incehesap.com güvenilir midir ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 1 saat önce, ZvAnA said: Gençler incehesap.com güvenilir midir ? Geçen sene anakart almıştım Korhan hocam, zamanında gönderdiler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 8 saat önce, ZvAnA said: Gençler incehesap.com güvenilir midir ? Stoğa dikkat edin hatta arayıp sorun. Stokta yoksa yurtdışından getiriyorlar epey bekliyorsunuz. Ram sipariş etmiştim sonra iptal ettim baktım stokta yok 10 gün dediler .. kalsın dedim. Bu arada vatanbilgisayar web sitesinde acayip indirimler var . Geçen hafta 1800TL ye aldığım işlemci + anakart şu an 1500TL bileydim beklerdim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 incehesap iyidir 5-6 kere alışveriş yaptım.. @TatanQa hocam senin de basiretin bağlanmış valla, gara cumadan 1 hafta önce pc mi upgrade edilir.. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 (düzenlendi) i9 9900k'da en iyi fiyat ince hesapta görünüyor da ondan sordum. İşlemci stokta görünüyor ama sonra stokta yok deyip iptal ederlerse, black friday indirimlerini kaçırıp mağdur ederler mi acaba diye düşündüm. Mesaj atılabiliyorsa bir soralım bakalım. Kasım 23, 2018 ZvAnA tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 22 dakika önce, Narcissus said: incehesap iyidir 5-6 kere alışveriş yaptım.. @TatanQa hocam senin de basiretin bağlanmış valla, gara cumadan 1 hafta önce pc mi upgrade edilir.. Sorma hocam gara gobra bana şeetti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 İncehesap değil de daha önce alışveriş yaptığım Uzmanlar Bilgisayar diye küçük bir mağazadan verdim bakalım siparişi. Daha önce monitör almıştım, arayıp teyit aldık. Böylece biradere; İ9 9900k, (uzmanlarpc.com) Asus Z390 Maximus xi Hero (amazon.com) G-skill Trident Z RGB 2x8 gb 3200mhz ram (Newegg)ve 1 TB Samsung 860 Evo(amazon.com) alarak güzel bir sistem toplamış olduk. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 (düzenlendi) Benim Mekanik klavye çok pisleniyor, resmen pislik üzerine yapışıyor. Hepsiburada'da sağlam indirimi olan 1-2 adet var, bugün elim çok gitti almak için ancak her seferinde vazgeçtim. Akşamı da sağ çıkartırsam umarım fiyatları artar yarına. Kasım 23, 2018 Erwin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 "Efane Cuma" buyuk yalan bu sene... Gecen sene 160TL'ye aldigim hali bu sene 700 TL... Hic dogru duzgun indirim yok... Amazon'un gunluk indirimleri bundan daha iyi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 VPNlerde büyük indirimler var. Bir bakın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 3 dakika önce, rammstein said: VPNlerde büyük indirimler var. Bir bakın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Just now, Najaz said: Netflix, torrent vb. için lazım. Ayrıca VPN kullanmanın gizliliği koruma gibi bir avantajı da var. Alay edilecek bir durum göremiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş