Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 arkadaşımın sistemindeki i3 işlemciyi i7 işlemci ile değiştireceğiz bu işlemden sonra tekrar Windows kurulumu yapmamıza gerek varmı ? yoksa işletim sistemi yeni işlemcinin özelliklerine göre kendini ayarlarmı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Çok konunun uzmanı değilim, lakin tekrar kuruluma neden gerek olsun ki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 şimdi i3 işlemci çift çekirdek ve ht desteklemiyor, i7 işlemcide ise 4 çekirdek ve ht var bu yüzden sordum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Otomatik tanır diye düşünüyorum. Daha yetkili ağızdan bir yorum bekleyiniz sevgili @. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 en ufak sorun olmaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 yeni kuruluma gerek yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş