Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 merhabalar web sitesi tasarlayacak olsanız hangi dili tercih ederdiniz ve neden tercih ederdiniz + ları - leri ile yazarsanız sevinirim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Web sitesi tasarlayacak olsam dil falan tercih etmem, direk tasarlarım. Web sitesi tasarlaması ile web sitesi kodlaması ayrı konular. Nasıl bir web sitesi yapmak istediğini söylersen ona göre cevap alabilirsin. (E-ticaret, blog vb.) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sadece tasarım ise temel html bilgisi yeter, yanında azcık css bilgin olsun kafi. Tabi bu şekilde dinamik bir sunum çıkarabilirsin en çok. Yazılım kısmı olacak istek sorgu çalışacak diyorsan o zaman konu genişliyor. Ben php tercih ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Web sitesi tasarlarken Türkçe dilini tercih ederim. +ları: Türkçe konuşan herkes kullanabilir. Türkçe forum açıp sahte hesaplarla diğer kullanıcıları dilediğince trolleyebilirsin. -leri: Küresel nüfusa hitap etmen imkansızlaşır. Türkçe bilmeyenler, forum mesajlarındaki trollemelere cevap veremez, keyfin kaçar.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yayınevi için düşünüyorum web sitesini Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Tasarlamak farklı bir şey, kodlamak farklı bir şey. Wordpress kurup, üzerine güzel bir tema koyarsan gayet olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 (düzenlendi) arkadaşım yardım edecek sağolsun. asp.net le kuracağım siteyi..... Nisan 14, 2016 Deathknight tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş