Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 U7 Class 2.0 bir ürün evet. Aynı ürünü Asus PCI Express olarak da satıyor. Strix model ses kartı olarak. PCI Express USB Bridge ile bütünleştirmişler. Lüzumsuz bir latency olduğunu düşünüyorum o kartta nedense. Rog Xonar Phoebus daha mantıklı görünüyor internal çözüm olarak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Aduioengine in yeni hoparlörleri Turkiyeye gelince hemwn bie cift denemeye geldi. Ilk izlenim cok basarili ancak fiyat bugunun kurlari ile ciddi yuksek... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 U7 Class 2.0 bir ürün evet. Aynı ürünü Asus PCI Express olarak da satıyor. Strix model ses kartı olarak. PCI Express USB Bridge ile bütünleştirmişler. Lüzumsuz bir latency olduğunu düşünüyorum o kartta nedense. Rog Xonar Phoebus daha mantıklı görünüyor internal çözüm olarak. O zaman dolaylı olarak ilk tercihi ses kartından yana kullanmış oluyoruz. Asus'un sürücü desteği daha iyi gibi Creative 'e göre . Yanında gelen DTS® Connect technology , Sound Studio yazılımları işe yarar şeyler mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 DTS connect herhangi bir ses kaynağını DTS e encode edip optik çıkıştan verilmesini sağlıyor işe yarar. Özellikle oyunlarda. Ama diğer yazılımların cacık olduğunu zannetmiyorum hiç bir ses kartında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Eski yarime biraz daha iyi bir şekilde kavuştum. X-Fi Xtreme Gamer Fatality Pro Xonar DG yi satılığa çıkartsam mı acep Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 @@SkyWarrior Fatal1ty hocam, düzeltelim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bu arada OpenAL destekli ses kartınız varsa ve bunu donanımdan yapabiliyorsa kartınız o zaman winamp de kullanıyorsanız OpenAL output plugin ile donanımı kullanarak müzik dinleyebilirsiniz doğrudan... XRAM varsa XRAM a cacheleme bile yapıyor namussuz Ekleme FOOBAR için de varmış bu plugin muhtemelen aynı adam yazmıştır. https://sourceforge.net/projects/foobar-openal/ Ek2: Xonar kullanıcılarının GX modunu aktive etmeleri gerekiyor kullanabilmeleri için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ne kazanç sağlanıyor openal destekli dinleyince? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 %0 CPU kullanımı RAM yerine kart üzerindeki X-RAM a cachelenen dijital müzik. Müziğin doğrudan hardware üzerinde oynatılması, eldeki donanımı kullanabiliyor olmanın verdiği haz zevk tatmin şehvet Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Asus USB XONAR ı revize etmiş. http://techreport.com/news/31109/asus-sounds-off-with-its-xonar-u7-mkii-external-sound-card http://www.asus.com/Sound-Cards/Xonar-U7-MKII/overview/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 External kullananlar için iyi bir seçenek Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ses kalitesine bir etkisi var mı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Bana daha temiz geliyor araya hiç bir yazılım katmanı girmediği için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 @@SkyWarrior vay be eski ses kartımtı o kart. tanıdığa newegg.com'dan aldırıp getirtmiştim amerikadan. hüzünlendim valla gece gece. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Hocam ben de elime aldığımda kartı ayri bi hüzünlendim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Aduioengine in yeni hoparlörleri Turkiyeye gelince hemwn bie cift denemeye geldi. Ilk izlenim cok basarili ancak fiyat bugunun kurlari ile ciddi yuksek... Herkese merhaba, Hakan Bey bahsettiğiniz sanıyorum HD6 modeli. Bununla ilgili bir inceleme yazısı yayımlamayı düşünüyor musunuz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aslında 1 seneden fazla olmuş HD6 piyasaya çıkalı amerika'da. orda bile 750 dolar olunca fiyat burda da evlat acısı gibi 3500 lira olmasını normal karşılamak lazım. arigon, hoşgeldiniz foruma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aslında 1 seneden fazla olmuş HD6 piyasaya çıkalı amerika'da. orda bile 750 dolar olunca fiyat burda da evlat acısı gibi 3500 lira olmasını normal karşılamak lazım. arigon, hoşgeldiniz foruma. Teşekkürler hoş bulduk. Doğru dediğiniz. Memlekete ne zaman gelir acaba diye merak ederken geçenlerde bir de HD3 çıktı ortaya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Herkese merhaba, Hakan Bey bahsettiğiniz sanıyorum HD6 modeli. Bununla ilgili bir inceleme yazısı yayımlamayı düşünüyor musunuz? Tabii ki yazi hazirlaniyor. Buraya da eklerim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @@hakancez Sağolun, merakla bekliyoruz. Stereo Mecmuası'ndaki bilgilendirici ve keyifli yazılarınız için de ayrıca teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Teşekkürler hoş bulduk. Doğru dediğiniz. Memlekete ne zaman gelir acaba diye merak ederken geçenlerde bir de HD3 çıktı ortaya. Alternatiflere de bakın bence, özellikle amazon.de 'den . AudioEngine iyi ama başka alternatifler de var , AE fiyatına daha iyisini bile alma şansınız olabilir. İncelemler için yurtdışında en güveilir siteler hangileri? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @@ResetButton bunlar otorite değildir büyük ihtimalle daha profosyonel inceleyen yerler vardır, ben bunları seviyorum: http://www.whathifi.com/ http://www.soundguys.com/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @@ResetButton İlginiz için teşekkür ediyorum ve fakat ben alıcı değilim, sadece bakıyorum. Bizdeki iflah olmaz 'Kahrolası Donanım' hastalığı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 @@stardust Whathifi sanki herkese mavi boncuk dağıtıyor gibi geldi bana. İncelemeye gelen her ürüne "Editörün seçimi" ödülünü veren yeniyetme donanım siteleri havası var. Pek itibar etmiyorum yazdıklarına. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş