Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.pcgamer.com/gta-5-system-requirements-announced/ pc ci arkadaşlar biraz daha bekleyecek. yeni çıkış tarihi 24 mart. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sana da amma dert oldu arkadaş. Bekleriz noolcek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 emre pc oyun/konsol oyun alanında panik ortamı yaratmaktan kaçınmıyo yine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 eski günleri burda da olsa unutmayalım istedim. :ph34r: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 pc oyuncuları olarak son zamanlarda ucuza o kadar çok oyun sahibi olduk ki, hit bir oyunun çıkış tarihi ertelenince minik konsolcular gibi hit intihara meyletmiyoruz hemen. haber için sağol emre, steam kütüphanemdeki henüz elleyemediğim 100 kadar oyunumu oynamaya daha çok vaktim kaldı desene, çıktığında da uyduruk olmayan grafiklerle ve mouse denen garip bir aletle doyasıya oynayacağız nası olsa. ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Açıkcası ben çok hazırlamıştım kendimi 27 Ocak'ta alacağım diye. Hatta ikinci defa bir oyuna Pre-Order bile yapacaktım Steam üzerinden mümkün olur olmaz. Mart ayına ertelenmesine gıcık olmadım dersem yalan olur. Neyse ki stardust'ın dediği gibi elde bir sürü oyun var, 2 ay daha idare ederiz, napalım B) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 64gb yer kaplıyormuş install dan sonra. Ne yüklüyor bu kadar? oyunu deneyenler 4k 'da çok beğenmişler de, bu kadar uzamasa iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bu gün bitirdim. 24-25 saat (neredeyse sadece ana hikayeyi oynayarak) civarı sürdü yanılmıyorsam. İlk çıktığında videolardan çok beğenmemişdim ama müthiş olmuş. Bana baya eğlendim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 tamam ismail, pc'ye çıkmasına 3 gün kala konsolda kusmuk gibi bitirdiğin için tebrik ediyoruz seni. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konsolda oynamak bir başka eğlenceli geldi. Fps sadece third peron modda araba kullanırken ara-sıra düşüyordu. Ama kafaya takılacak bir şey değil. Bu arada PC'ye nasıl çıkacağını da hepbirlikde görüciz. <_< Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Aral yine yaptı yapacağını. GTA V Steam üzerinde 199.00 TL ön siparişte. http://store.steampowered.com/app/271590/ :angry: Greenmangaming'de %23 indirim kuponu ile 50 dolar satış fiyatından 88 liraya geliyor ama DRM Steam değil, bilginiz olsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Aral'ı boykot için kampanya düzenlenmiş. https://www.change.org/p/aral-game-aral-boykot-oyun-fiyatlar%C4%B1n%C4%B1-evrensel-kabul-edilebilir-fiyatlara-%C3%A7eksin-bu-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1-dikkate-almad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-taktirde-t%C3%BCm-oyuncular%C4%B1-boykota-davet-ediyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Aral'ı boykot için kampanya düzenlenmiş. https://www.change.org/p/aral-game-aral-boykot-oyun-fiyatlar%C4%B1n%C4%B1-evrensel-kabul-edilebilir-fiyatlara-%C3%A7eksin-bu-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1-dikkate-almad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-taktirde-t%C3%BCm-oyuncular%C4%B1-boykota-davet-ediyorum Benzer bir şey Steam'deki Ubisoft oyunları Aral yüzünden fahiş fiyatla satılmaya başlayınca yapılmıştı ve tabi ki işe yaramamıştı. Yine işe yarayacağını düşünmüyorum. Ayrıca Change.org sitesinin bu imza kampanyalarında verilen bilgileri sattığının ortaya çıkartıldığına dair bir takım haberler hatırlıyorum. O zamandan beri hiçbir Change.org imza kampanyasına katılmıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 179 tl filan olsa ilk indirimle ehh işte denebilecek bir fiyata gelebilirde 199 tl nedir ya ?? aral kendi 189 tl fiyatına göre ayarlandığı belli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Dolambaçlı bir şekilde enpara.com 'un 50 TL'ye kadar yarısını iade eden kampanyasından 3 ay üst üste Steam Cüzdana 50 TL atarak 75 TL indirim almayı öneriyorlar. Başka bir yerden o 25 TL'yi geri alacak alışveriş yapılmayacaksa kötü bir yöntem değil gibi görünüyor. Steam dışından alındığında DRM Steam olmadığı için dert olacak gibi görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Enparanın o davası bitmemişmiydi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Enparanın o davası bitmemişmiydi? Bitmedi , 2015 de de devam edecek. Ben spotify 'ı öyle ödüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Enparanın o davası bitmemişmiydi? Hayır uzatmışlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 İlk ön siparişe düştüğünde 199 TL idi. Şimdiyse 179 TL. Daha erken para verenler enayi yerine koyuldu resmen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 İlk ön siparişe düştüğünde 199 TL idi. Şimdiyse 179 TL. Daha erken para verenler enayi yerine koyuldu resmen. Bana da bir arkadaşım haber verdi geçen hafta. Sebebi ne bilmiyorum bu fiyat değişikliğinin ama takip etmekte fayda var. Belki daha da iner, kimbilir. Bu arada Steam üzerinden oynamanın Steam Overlay hariç bir faydası/artısı yok gibi duruyor. Online için yine Rockstar Social Club bağlantısı gerekecek zaten, değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52394/gtav-updates-online-heists-coming-march-10-gtav-for-pc 14 nisana ertelenmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 zil takıp oynayabilirsin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Böyle erteleyip erteleyip sonunda eytere bea, yapmıyorum PC'ye GTA falan, kına yakın iptal ediyoruz açıklaması gelmesini bekliyorum Rockstar'dan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 konunun başlığını değiştirmek yok mu bu forumda? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş