Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Var görsel editörden girip değiştirebilirsin. Ben değiştiriyorum bu seferlik yerine Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Valla ertelensin, daha iyi. O tarihte ben eve yerleşmiş olurum. Mis gibi temiz temiz oynarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Oyunu sorunsuz bir şekilde çıkarsınlar da zaman o kadar önemli değil. PS3 ' te benim açımdan oynanamayacak kadar kötü idi grafikler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Oyunu sorunsuz bir şekilde çıkarsınlar da zaman o kadar önemli değil. PS3 ' te benim açımdan oynanamayacak kadar kötü idi grafikler. Bencede..Optimizasyon özürlü aptal bir port çıkmaz artık herhalde bunca ertelemeden sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Benim beklentim PC için en üst safhada PS3 te başlamıştım güzel güzel ama araba kovalama sahnelerinde bir baktım ekrana hiç bir şey yüklenmiyor doğru dürüst ve görüş son derece bulanık o şekilde o oyunu oynamak ziyan olurdu. Yinede indoor sahnelerde o kadar sorun yoktu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ps3, ps4 ve pc grafik karşılaştırması. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 pc rulaz TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Aynen, 5 gömlek üstün kalite farkı var görsellikte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 PS3 görüntüleri sanki daha iyi gibi geldi bana Ben PS3'de de PS4'de de oyuna şöyle bir göz attmıştım, her iki platformda da görsel kaliteden çok daha ciddi performans sorunları vardı. Bilgisayarda bakalım nasıl olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Aynı şey yazcaktım ama vazgeçtim sonra Çözünürlüğü saymazsak renksel olarak falan daha iyi gibi gözüktü banada Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 pc ciler beklemekten yaşlandı. o kadar fark olsun artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 PC için 179 TL bana göre pahalı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 sadece sana göre değil herkese göre pahalı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 http://rockstarturk.com/2015/gta-v-pc-vs-ps4-grafik-karsilastirmasiyeni.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 şurda 60fps yeni trailer ı var. Bende bir türlü çalışmadı video. Sizde çalışıyor mu? http://www.theverge.com/2015/4/2/8301141/grand-theft-auto-v-pc-trailer?utm_campaign=theverge&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bende de tam erkan çalışmadı video. grafikler konsolları ikiye katlamış gerçektende. iyiki xbox one a almamışım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 video çalışıyor süper olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bir de oyunu mantıklı bir fiyattan satsaydı Steam daha süper olacaktı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bir de oyunu mantıklı bir fiyattan satsaydı Steam daha süper olacaktı. Kesinlikle. Şöyle 99 TL filan olsaydı mesela, tadından yenmezdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Dolar kurunun 2.60 TL civarında olduğunu düşününce 100 TL'nin altı zaten mümkün değil de 180 TL de 70 USD civarına geliyor ki döviz kuru zaten bu kadar zıplamadan önce de fiyat bu seviyelerdeydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 steam dolar kurunu pek kaale almıyor normalde, 1.5-2 tl arası dolar kuruyla çıkarıyor çoğu oyunu. gta5'teki durum şerefsiz aral yüzünden. neyse... 50TL altına düşene kadar beklicem ben zaten, hem o zamana kadar bir sürü patch de çıkmış olur mis... Rj0lnir beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Single Player Modu için haklısın Ties Multiplayer modu inanılmaz keyifli oyunun, en azından konsolda öyleydi. 50 TL altına düşünce alacaklar varsa topluca beklemek lazım. Yoksa tanımadığın adamlarla o mod pek keyif vermiyor açık söylemek gerekirse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 steam dolar kurunu pek kaale almıyor normalde, 1.5-2 tl arası dolar kuruyla çıkarıyor çoğu oyunu. gta5'teki durum şerefsiz aral yüzünden. neyse... 50TL altına düşene kadar beklicem ben zaten, hem o zamana kadar bir sürü patch de çıkmış olur mis... Ben de aynen böyle düşünüyorum. Zaten 2 senelik oyun, 1 sene daha bekler, indirimli alır oynarım. Aral yüzünden Steam'de böyle fahiş fiyata satılmasaydı çıkar çıkmaz almaya niyetliydim ama gidip sırf bu yüzden 180 lira vermek bile bile kerizlik bence (sözüm meclisten dışarı, herkesin kendi bileceği iş elbette). Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Steam den almanız şart değil, ben green man gaming den aldım bir süre önce, yaklaşık 110 tl ye mal oldu. Rockstar için key veriyor ve onyuklemeyede açacağını yazmış ti yanılmıyorsam. Steam olmasını tercih ederdim, derli toplu çoğu oyunum orda. Ama bu fiyat cazip geldi tabiki. Sonuçta rockstar social club üzerinden oynanacak multişi. Far Cry var steam de, steam aç, FC 3 çalıştır, sonra uplay aç, login ol. Bi sürü is yaptırıyor. Belki böylesi daha kolay bile olabilir, bilmiyorum göreceğiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 steam üzerinde olmadığı sürece oyun almıyorum uzun zamandır. GMG'den aldığımızda steam'e eklenebiliyorsa eyvallah, yoksa umrumda olmaz şahsen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş