Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 O nedenle fiyatı çöp olmuşken dedim.. yoksa konsol aldırmayı bırak gayet bok gibi bi oyun.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 2. kol hediye olarak veriliyor şu anda, PS4 Pro Eurasia garantili olarak 1900 TL'ye 2. kolla beraber satılıyor. Vatan'da Battlefront 2 bundle olarak 2200 TL paketiyle satılıyor, Teknosa'da hem bundle paket var hem de 1900 TL'ye sadece PS4 Pro olan paket var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Black Friday haftası itibariyle ps4, 3ds'i geçerek güncel konsollar içerisinde en fazla satan konsol olmuş durumda. http://www.vgchartz.com/article/270951/playstation-4-sales-surpass-the-3ds/ Aralık ayı itibari ile satılan ps4 sayısı 70 milyonu aşmış görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Aranizda CE-36330-5 hata kodu almis olan var mi PS4 Pro'da?.. Bir tanidik bu hatayi aliyormus, Sony sitesindeki cozumu denemis olmamis... HDD arizasi filan olabilir diye okudum ama bilemedim, var mi bilgisi olan?.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ben hiç karşılaşmadım açıkçası. JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bizim kuzen dün Migros'tan PS4 Pro almış. Fiyatı 1700TL. Almayı düşünenler Migroslara bir baksın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş