Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 objektifi sağlam; gözü, izanı yerinde bir arkadaşmış. http://novatogatorop.com/gallery/turkey Hayalet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Dünyaya gelinebilecek en kötü yerlerden birisi heralde hindistandır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hindistandan çok daha kötü ülkeler de var... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sokak fotoğrafçısının en büyük hayalidir hindistan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hindistanda yaşam sıradan insan için nasıl bilmiyorum ama dışarıdan bakana çok renkli bir ülke. kelimenin tam anlamıyla hem de, buyrun geleneksel holi festivali https://www.google.com.tr/search?q=colored+festival+india&espv=2&tbm=isch&imgil=cJrkWQb-hI0XsM%253A%253B40Qf7WK8-Y5mmM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fgoindia.about.com%25252Fod%25252Ffestivalsevents%25252Fp%25252FHoli.htm&source=iu&pf=m&fir=cJrkWQb-hI0XsM%253A%252C40Qf7WK8-Y5mmM%252C_&usg=__9UaCqGkImzkSYr15P_v8iO8UE8A%3D&biw=1680&bih=949&ved=0ahUKEwj98OyHh9fLAhUiOJoKHeyIBMMQyjcIKg&ei=C63yVr2_OKLw6ATskZKYDA#imgrc=cJrkWQb-hI0XsM%3A Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Program işleri olduğu zaman gidiyorum hindistana, tek kelime berbat , iğrenç bir yer. Pislikten ne yemek yiyebilirsin, 5 yıldızlı otelde fare gören arkadaşımda var. Ties'ın dediği gibi daha kötüsü de vardır ama benim hayal gücümün ötesinde kalıyor artık ... Edit : İnsanlar hem evil hem çirkin pis, kusar gibi ingilizce konuşurlar bi bok anlamazsın birde bol bol saçmalarlar ingilizce pratik yapacam bir yabancıyla diye elleriyle yemek yerler abi varya inanılmaz bir yer yani yatın kalkın şükredin TR için .... Firienholt and analog beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bir milyar adam var abi bir de fakiriyle meşhur, kast sisteminin hüküm sürdüğü, bir ara ingiliz sömürgesi olmuş bir yer. normal gibi sanki. ırkçı değilim ama(!) sarı ırkı ben de pek sevmem bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hintliler sarı ırk denen sınıfa dahil değil yalnız.. analog beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hindistana bende gidip gelmekteyim. Genel olarak pis bir yaşam var. Ama yabancı şirketlerin otelleri iyi ve temiz. Meyveleri lezzetli. Yeni şehir kısmı, eski şehir kısmına göre daha iyi.Dünyanın en güzel tapınaklarını ve doğunun mistik yapısını en iyi öğrenebileceğiniz yerlerden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Yemek falan yiyorsanız sonra izleyin: analog beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Geçen hafta Pakistan'da idim. Heralde biraz daha iyisi Hindistan'ın. Hindistan'a gitmedim ama uçağa bindiğimde çori çori havasını direk hissesttim Kültürleri de benzermiş o yüzden yaşamak için berbat yerler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Bu yüzden dünyanın yarısı Hintli dolu, özellikle UAE... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş