Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Yaklaşık 1 saat önce ödüller dağıtılmaya başlandı. İzlemek isteyenler digiturk 1. Kanal. Tekrarı digiturk 1. Kanal gün içi tam gün. Kazananlar: http://tr.ign.com/88-akademi-odulleri/93503/news/88-oscar-odulleri-sahiplerini-buldu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 MadMax ödülleri topladı resmen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Beklenen oldu leo en iyi aktör olarak oscarı kaptı beraberinde filmle 32 milyon dolarıda götürdü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Beklenen oldu leo en iyi aktör olarak oscarı kaptı beraberinde filmle 32 milyon dolarıda götürdü. Leonardo ve Oscar üzerine o kadar çok konuşuldu, yorum yapılıp dalga geçildi ki; adamın oscar kazandığına sevinebilmiş olması şüpheli İlk filmin, bir tarafı çocuk kalmış bünyemde yeri hala farklı olsa da MadMax, izlediğimizde "iyiydi be yaw" dedirtmişti. Sevindim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mad Max tahmin edemeyeceğim kadar başarılı bir filmdi, direk insanı filmin içine çekiyordu, ne aldıysa bileği ile aldı bence. Caprio'nun ise şu saate kadar ödülünün olmaması komikti zaten, filmi izlemedim ama trailer'lardan görüdğüm kadarı ile sonuna kadar zorlamış kendini. Kubrick'in, Charlie Chaplin'in (aday bile gösterilmemiş); Kurosowa'nın, Sergio Leone'nin Oscar alamadığını düşünürsek sistem bir garip zaten, çok da hakedene verildiğini söylemek mümkün değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mad Max tahmin edemeyeceğim kadar başarılı bir filmdi, direk insanı filmin içine çekiyordu, ne aldıysa bileği ile aldı bence. Caprio'nun ise şu saate kadar ödülünün olmaması komikti zaten, filmi izlemedim ama trailer'lardan görüdğüm kadarı ile sonuna kadar zorlamış kendini. Kubrick'in, Charlie Chaplin'in (aday bile gösterilmemiş); Kurosowa'nın, Sergio Leone'nin Oscar alamadığını düşünürsek sistem bir garip zaten, çok da hakedene verildiğini söylemek mümkün değil. Bende torrent bluray bekliyorum izlemek için Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Leo Oscar'i coktan haketmisti ama bence Oscarlik performansi bu filmden cok The Wolf of Wall Street idi. OnLyTNT beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mad Max'in en iyi filmi de almaması saçmalık. Sırf uyarlama hikayeye verecekler diye gittiler Spotlight'a verdiler. Ayrıca Idris Elba bana göre aday gösterilse Leo'nun en büyük rakibi olurdu. Neyse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 2017 89'uncu Oscar Ödülleri kazanalar http://t24.com.tr/haber/89uncu-oscar-odulleri-sahiplerini-buluyor,390988 Not: Moonlight (Ay Işığı) filmindeki rolüyle 2017 Oscar Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü alan Mahershala Ali, ilk kez Oscar kazanan Müslüman olarak tarihe geçti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Geçen sene siyahiler aday bile gösterilmedi diye bu sene siyahilere saçtılar ödülleri. Amy Adams sen nasıl bir güzelliksin böyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 En iyi film'de olaylar olaylar... :D Gerçi o eleman siyahi yerine beyaz biri olsa o film Oscar'ı alır mıydı o da tartışılır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Sanırım hata Warren Beatty ye best pictures yerine best actress kağıdının verilmesi nedeniyle oluyor. O da Emma Stone un altında La La Land i görünce onu anons ediyor. İnsanlık hali tabi ama böyle büyük bir organizasyonda olmamalıydı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş