Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Elimde 2,5 samsung evo var. Haf X 'e takmayı düşünüyordum lakin takamadım küçük geldi. Haf x te 2,5 takmak için yatak varmıydı? Rahat soğutsun diye yatakları kaldırdımmı bir yerlere yokmuydu hatırlayamıyorum, yoksa Hafx 'de sürgü varda yatağı bizmi almamız gerekiyor takmak için? Bilen varmı? Şunu buldum lakin aparat almak gereklimiydi yoksa hafx de varmıydı zaten anlamadım sormak istedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 HAF X eski bir kasa olduğu için sadece bir adet SSD takılabiliyor adaptör kullanmadan, bir adet takacaksanız adaptöre gerek yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 elimde eskiden 1 adet daha vardı toplamda 2 adet @@T800 o yüzden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Hocam bir tane çift taraflı yapışkan alıp kasanın istediğiniz uygun bir yerine yapıştırın ssd'yi. Bir sıkıntı olmaz. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 okidir. Zaten arkalı önlü 2 tane takma aparatı varmış onu değerlendirdim neysem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben ssd'leri bağlayıp boşluğa bıraktım sallanıyorlar kasa içinde (hafx) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş