Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 (düzenlendi) Merhaba uzun zamandır araştırmalarım sonucunda Mazda CX-3 aracında karar kıldım. araç siyah ve Power Modeli. esktradan beyaz deri koltuk ve koltuk ısıtma lle geliyor. aracı daha teslim almadım. haftaya kısmetse alacağım. o zaman detaylı yorumlarımı yazarım. ancak ilk iznlenimlerim gayet iyi. 1,5lt skyactive-d dizel motor lle geliyor. 4x4 ve tork konvertorlü otomatik vites ( tercihim bu oldu ) 14.8/1 oranı ile dünyanın dizelde en yüksek sıkıştırma oranına sahip. bu da yakıt ekonomisinde avantaj sağlar. artı daha yüksek tork. malzeme kalitesi üst seviye. aracın içinde bolca deri kullanılmış. yumuşak plastik görünümünde sert plastik yerlerde var. elektronik oyuncaklar çok fazla. bose ses sistemi HUD şerit takip önde ve arkada kamera vs gibi bi çok oyuncak var. artık gelince inceleyeceğim aracı zaten KHANTW için aldım. adam aracımın direkt müşterisi. ben alacağım diyor Mayıs 19, 2019 jackjoker tarafından düzenlendi quad and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun güzel araç, iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun. Cupra'dan sonra daha konforlu ve kaliteli ama daha yavaş gelecektir. Piyasada hiç görmedim, yeni çıktı zaten. Gayet şık görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun. Çok güzel araba. Ufak bir düzeltme yapayım. Mazda'nın SkyActiv motorları dizel ve benzinlide aynı sıkıştırma oranını kullanır. Bu yüzden dizellerde sınıfının en düşük, benzinlilerde ise sınıfının en yüksek sıkıştırma oranına sahip motorları oluyor bunlar. Sizinki de dizel olduğuna göre yüksek sıkıştırma oranı değil, sınıfının en düşük sıkıştırma oranına sahip oluyor. Mesela Volkswagen'in 1.6L TDI motorunun sıkıştırma oranı 16.5:1, yani çok iddialı olmamasına rağmen daha yüksek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bose ses sistemi çok iyi olmuş, diğer oyuncakların çoğu olmasa da olur ama ses sistemi gerçekten önemli bence... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 herkese çok teşekkür ederim. Hakanı da tebrik edin. ileride bu araç onun olacak. başımın etini emdi kendisi. doğal hipnoz uyguladı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 @@lawnmower haklısın. bakalım yakıt harcamasını test edicem. rodaj da muhtemelen tam yansıtmaz. biraz kullandıktan sonra kendine gelir. teşekkürler emre Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun, bu araç qashqai ile aynı segmentte galiba değil mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlısı olsun, çok yakışıklı bir araç. İç hacmi boyutları nasıl acaba?CX-5 çok daha iri ve kaslı duruyor doğal olarak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun, iyi günlerde, kazasız belasız kullanın. Bu devirde bu ülkede araba almak gerçekten cesaret işi, hem maddi hem de psikolojik olarak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sorulara kısa kısa cevap vermeye çalışayım araç B sınıfı Crossover sınıfında. bu sınıf da opel mocca juke gibi rakipleri var. qashqai c sınıfı crossover. rakip değiller. aslında küçük platform crossover olmasına rağmen yakından o şekilde durmuyor. sürücü ve yolcu tarafı oldukça ferah. normal boyutlarda biri için arkası da rahat. ancak bacak boyu uzun olanlar rahat edemezler çok. bagajı 357 lt. aslında bu sınıfta normal sayılır. avantajı arka koltukla tam yatabiliyor ve düz olabiliyor. stepne ile gelmiyor araç.bu arada bu sınıfta hatta daha üst sınıflarda, hem 4x4 hem dizel hem de tork kovertorlu otomatik şanzıman seçeneğini sadece mazda sunuyor. üst segmentlerde tamamı nerdeyse 4x2 ve manuel / otomatik karışık. 4x4 ler de var ancak fiyatlar 140 dan başlıyor honda crv. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Gule gule kullanin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 357 litre çok küçük değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 357 litre çok küçük değil mi? B segmenti araç sonuçta, böyle bakınca çok da az değil. Ayrıca yanlış bilmiyorsam jackjoker bekar, yeter de artar öyleyse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 güle güle kullanın. kazasız belasız inşallah. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Çok beğendiğim bir araba. Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 bu yeni mazdalar süper duruyor, güle güle kullanın. bir de ben pek suv sevmem, hele de porsche ve suv kelimeleri yanyana çok anlamsız gelir ama porsche macan'ı çok beğendim. tabii satın alabileceğim bir araba değil, niyeyse aklıma geldi. hani artık bütün arabalar birbirine benziyor geyiğine girmek istemem ama cx-3'ün hatları macan'ı andırıyor sanki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Hayırlı olsun @@jackjoker Mazda her halükarda ilk seçimim olurdu benim de. Uzun yıllar Mazda 3 kullandım, satarken içim cız etti desem yalan olmaz. Hala özlüyoruz arada. Sorunsuz bir araçtı, umarım senin CX-3'de aynı keyfi verir uzun yıllar jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 güle güle iyi günlerde kullan JJ. cupra noldu ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Güle güle kullan, kazasız belasız. Ama plaka eğri sanki? Benimde radarımda olan bir araç kendisi ama ufak bana biraz galiba. Hoş benim radarımda çok fazla araça var: yeni Tucson, GLA200, CRV, X-Trail. Yeni Tucson dizel otomatik olsa alırdım herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Tucson dizel otomatik görünüyor Hyundai fiyat listesinde,getirmiyorlar mı acaba ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş