Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 CES 2016 event'i olarak %50 indirim var. detaylar şurada: http://www.theverge.com/2016/1/14/10766940/razer-50-percent-off-deal Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Doğruymuş, elle düzeltince gitdi. Teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Gizli oda gibi başlık bu ne arkadaş.. İşin kötüsü indirimden haberdarım zaten ve TRye bi faydası yok bildiğim kadarıyla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Başlığı değiştirin bari. Mobilden giriliyor ama diğer turlu yok.url değiştirtmedi bana chrome Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 düzelttim başlığı, bu ızdıraba bir son verdim KaraSinek beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Kod isteyen varsa verebilirim. Yalnız Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Değiştirdiysen madem Razer yapsana abi şunu ızdırap bitmiyo bi türlü.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 dün giremediğim bir başlık vardı bu o başlık mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Efsane konu olmaya aday bi konu oldu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş