Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kısa bir fırsat olabilir ama gene de paylaşmak istedim. Eyüp Sabri Tuncer'in internetten satış mağazasında bugün 18.00 e kadar kargo bedava : http://shop.eyupsabrituncer.com/ Tıraş kolonyalarını çok beğeniyorum, (tek bir tane almak isteyene no:4 öneririm), marketlere yeni yeni geldi ama dördü birden gelmiyordu, öyle bir set siparişi verdim. : http://shop.eyupsabrituncer.com/tiras-kolonyasi Belki 3 kuruşluk bir şey ama şu sabunların hem şeklini sevdim, hem de tahta altlık hediyesi hoşuma gitti, taşınacağım evde hoş durur diye iki tane de şundan aldım http://shop.eyupsabrituncer.com/zeytinyagli-kati-sabun Eskiden yaptığım alışverişlerden dolayı 10 küsür lira parapuan birikmiş, onun da son kullanma tarihi haftaya perşembeymiş, hiç haberim yoktu, hiç yoktan onu da kullanmış oldum. (Daha önceden EST Shop tan alışveriş yapmış arkadaşlar ona dikkat etsin) Alışveriş yaparken şu adresteki testerlardan ekleyin sepetinize, 1 kuruş karşılığında size gönderiyorlar : https://shop.eyupsabrituncer.com/testers (Açıkçası ben geçen yıldan gelenleri daha kullanmadım ama olsun) Aynı şekilde ilerde bir yerde "numune ürün istiyorum" kutucuğu çıkıyor, onu da işaretlerseniz bir şeyler ekleniyor. Sepetinizi 10 liralık siparişlere bölerek bu numuneleri birden fazla sayıda alabilirsiniz ama Cumhuriyet firması (1923) olduğu için ben yapmak istemedim Sevdiğiniz bir kadına hediye yollamak için şu kolonyalı mendil setleri şahane, ben defalarca yaptım (10 lira parapuan böyle birikiyor ), her seferinde çok olumlu sonuç aldım, parasına göre inanılmaz kaliteli, kokular da çok başarılı ve kalıcı : http://shop.eyupsabrituncer.com/kolonyali-mendil-kucuk-karma-poset İlla tek çeşit isteyenlere benim favorim bodrum mandalina.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 No:3 güzel bence traş kolonyası olarak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 No3 güzel evet, No4 bana biraz fazla turunçgilli geldi. 1-2' yi de alıp deiyeceğim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Ben de No:1'den yana kullandım tercihimi. Yanına kolonyalı mendil seti ekledim. Bir iki de hediye kontenjanından alışveriş yapınca 50 TL oldu kargo ve kapıda ödeme masrafıyla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bimlerde 4 çeşidi de var ve fiyatı da 6.95tl yanlış hatırlamıyorsam. Koku gibi göreceli birşeyi koklayarak almak daha mantıklı sanki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Kör alış daha heyecanlı oluyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Cam şişede olsaydı bir de "tek parça gelecek mi acaba" heyecanı olacaktı ama malesef Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 "Erkekler için" yetmemiş "Sadece Erkekler İçin" yazmak zorunda kalmış adamlar. EST Tıraş Kolonyası süren kadının başına gelenler: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konu sapıyor tabi de, genelde kadınlar tıraştan sonra o yüzde kolonya çarpma kısmında "ay yanacak" psikolojisine giriyorlar, onun keyif verdiğine ikna etmek gerekiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bu arada bir traş başlığı mı açsak. Geçen cep grossda hem kırmızı kutu arko traş sabunu hem de bu ESTlerin olduğunu görünce dayanamadım doldurdum sepete Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 No 1 ile 2 nin koku yorumlarını alalım. Tıraş başlığı iyi olur . Aradan geçen zamanda usturaya geçtim ben . Yerli fırçalar, paslanmaz çelik aletler çıktı piyasaya vs.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 1 ve 2 yi denemedim. Deneyeyim. 3 numaradan başladım güzel diye diğerlerini dürtmedim bile. 4 numara ise biraz hafif geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 3 numero Issey' e çok benziyor (marine temalı). Bu arada kokuları bir tıraş kolonyasına göre oldukça kalıcı. 4 numero nareciye tonik tadında bir şey gibi gelmişti bana . Koku profili açısından pek kışa uygun değiller. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Doğaldır. 3 numaraya Hexyl Cİnnamal basmışlar resmen. Öbürlerinde de vardır ama bunda ayrı bir miktarda var sanki. Alerjisi olanlar için biraz zorlayıcı olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bu başlıktan aklımda kalmış markette görünce no:3 satın aldım. ve epey beğendim. püskürtebileceğim bir şişeye koyup parfum olarak kullanmayı deneyeceğim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Az önce İstanbul - Aksaray' daki bir bim şubesinde gördüm (Horhor şubesi), kalanları kasanın yanındaki büyük sepete yığmışlar ve fiyat 6.95TL' den 3.95TL' ye düşmüş. Galiba artık satmayacaklar ve çabuk bitsin diye fiyatı düşürmüşler, veya şubeye özel indirim de olabilir. KaraSinek beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 3.95 e bulan depolasın bence, o paraya alınır bir köşeye koyulur her türlü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Akşam kar iyice çoğalmazsa BİM' bir uğramaya çalışayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Arkadaşta bir krem gördüm, Eyüp Sabri Tuncer. Elleri sık kuruyan biri olarak , sürekli krem kullanırım. Bu da hoşuma gitti diyebilirim. Bim'den almış. Fiyatı bu online mağazadan düşük .. dolayısı ile bu markayı seviyorsanız, diğer ürünleri de belki Bim'de daha ucuzdur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş