Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Dün kiralık ev bakınırken sahibinden.com'da ev sahibi tarafından verilmiş bir ilana denk geldim. Ev çok güzel dizayn edilmiş, büyük, ferah ve civardaki evlerden ciddi miktarda ucuz. Emlakçılar aramasın diye de not düşmüş. Emlakçıları oldum olası hiç sevmem. Kelepir fırsat buldum diye sevindim. Ev sahibi yurtdışında olduğunu, whatsapp ile erişilebileceğini yazmış. Neyse mesaj attık, döndüğünde evi görmek istediğimizi söyledik. Çok mesaj atan olduğunu, her an opsiyonlanabileceğini söyledi. Biz de biraz düşündük, kapora göndersek mi diye. Adama sorduk mesajla, 500 TL kapora istedi. O anda benim kafamda dolandırıcı alarmları çalmaya başladı. 50-100 lira dese gönderecektim. İlandaki fotoğrafları internette aratayım dedim, baktım ilan silinmiş. Benzer vaka yaşanmış mı diye baktım, bu kullanılan bir teknikmiş, iyi kurtardık : http://www.milliyet.com.tr/kiralik-ev-ararken-sanal/ekonomi/detay/2048841/default.htm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 İyi bari ucuz atlatmışsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 normal biri o kadar talep varsa kirayı yükseltirdi zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş