Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ek: Şimdi telefonla aradım sitede alt yapı yenilenmesi oluyormuş, yakın zamanda bulunduğum ilede servis olacakmış. Bekliyelim bakalım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 @@kHanTW Americano lezizmiş ya kutular gelince hemen bitane yaptım. Harika! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 @@kHanTW Americano crupsları baya ağırmış ya uyku uyutmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 @@RFID İşte ne kadar sert, o kadar iyi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 @@kHanTW 2016-2017 kahve trendleri fiyatlar düşmüş belki ilgini çeker (: http://www.eater.com/2016/7/12/12131198/coffee-tech-2016 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Valla ben bilmiyorum Trend falan, her gittiğim ülkeden 2-3 kutu kahve alıyorum, öyle böyle devam ediyor benim iş... Dubai'den Marakesh Tea diye bir şey aldım, hayatımda bu kadar dandik bir şey içmedim... Parama yazık oldu Belgrad'tan bir şeyler aldım bakalım, yarından itibaren denemeye başlarım, beğendiklerimi yazarım... Bu arada Cappucino ve kimsenin beğenmediği Chococino benim hoşuma gitti... Sipariş vericem ama marketlerden almak çok zor, bulunmuyor, sitesi de 6 kutu birden almaya zorluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Aynen bende çinde , hindistanda çay seramonisine katılıp sözde içtim birşey anlamadım.Bizim ülkenin çayı gibisi yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Özellikle demleme çaya alışınca potlarda yapılan sıcak yada soğuk çaylar keyif vermiyor. Son olarak Londra'da gidip die for it diye tanımladıkları çay dükkanında onlarca sıcak/soğuk çeşidi denedim ve hiçbirini beğenmedim. Kahve konusunda da Tchibo ile devam ediyorum, uzun zamandır hiç kapsül kampanyası yapmamalarını da kınıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Belgral zulasından ilk şunu denedim, diğer kahvelerin sertliği 12 üzerinden 4 iken, bu 12 üzerinden 11... Mırra gibi bir şey, içimden geçti... Kalanını bu şekilde tüketmek yerine köpüklü süt üzerine ekleyerek cappucino tarzı bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum, başka türlü içmeyi zorlaştıracak kadar sert. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 deneme şansın oldumu önerirmisin?Sipariş vercem hediye zamanını bekliyorum sitenin. Bu arada hepsiburadada zamlanmış ürünler umarım bu zam heryere yansımaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Hmm.. tefalshop bana doğum günü ayağına %20 indirim sağlamış, zam da gelecekse biraz almak lazım sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Soylent diye bir hazır karışım çıkmış, fırsat bulursak deniyelim @@kHanTW Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 @@kHanTW Skinny cappuchino gelmiş . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 @@RFID : https://www.cursedhardware.com/topic/2186-bose-pioneer-dolce-gusto-cihaz-kaps%C3%BCller-uykusuz-penguen/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 @@kHanTW hmm yeni gördüm , hayırlısı bakalım. Beğenmedin mi kahveleri hayırdır? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Koşullarım değişti, istediğim eve öngörülebilir bir zamanda taşınamıyor gibiyim, şu anki evde kahve makinası koyacak yer kalmadı, hacim yaratan şeylere baybay demeye çalışıyorum İlandaki kahveler biraz azaldı tabi, 1-2 defa çıkartıp kahve ikramı yapıp geri koydum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 @@kHanTW Hayırlısı hocam ( : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesut Çevik geçte olsa makineyi tanıtmış. Almayı düşünenler göz atsınlar. https://www.donanimhaber.com/diger-ev-elektronigi/haberleri/Filtre-Kahve-mi-Kapsul-mu-Nescafe-Dolce-Gusto-inceleme-deneyim-videosu.htm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş