İzlenesi film tavsiyeleri ...
12 12

Bu konuda 2.387 mesaj var

13 hours ago, wazzap said:

Zendaya çingenine güzel diyen lütfen beni engellesin.

Her kuşun eti yenir.

Damacanaya bile hallenebilen necip halkımız için güzellik göreceli bir kavram değildir, sığdırılabilen tek bir delik olan tüm canlı/cansız ŞEY güzeldir. :icon_redface:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Iki gun once Heartbreakers’i izledim. Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt ve Gene Hackman. 2001 yapimi biraz eski olsa da eglenceli film, Jennifer Love Hewitt’in prime zamanlari, aman aman. https://m.imdb.com/title/tt0125022/?ref_=ext_shr_lnk

Dun gece ise Atomic Blonde’u izledim dovus sahneleri saglam gercekten. Soguk savas Almanyasinda geciyor super film. Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman ve Sofia Boutella (Tom Cruise’un Mummy’sinden tanirsiniz) Bol meme ve siddet var, bilgilerinize.

Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dirty Rotten Scoundrels

Chronos'un yukaridaki tavsiyesini gorunce aklima geldi. Seyrettinizmi bilmiyorum ama tavsiye etmeden gecemiyeceğlim. Eski (1988) fakat iki ustanin berabe oynadigi eğlenceli  bir film.

Hugh Bullet tarafından düzenlendi
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
39 dakika önce, Hugh Bullet said:

Dirty Rotten Scoundrels

Chronos'un yukaridaki tavsiyesini gorunce aklima geldi. Seyrettinizmi bilmiyorum ama tavsiye etmeden gecemiyeceğlim. Eski (1988) fakat iki ustanin berabe oynadigi eğlenceli  bir film.

Bunun remake’i de iyi bence. Anne Hathaway ve Rebel Wilson basrolde. Bu kadin acayip kilo verdi bir garip geliyor gozume.

https://www.imdb.com/title/tt1298644/

Hugh Bullet beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 hours ago, Hugh Bullet said:

Dirty Rotten Scoundrels

Süper film, yeniden izlenecekler kısa listeme aldım. :thumbs:

Peregrine tarafından düzenlendi
Typos
Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, Chronos said:

Iki gun once Heartbreakers’i izledim. Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt ve Gene Hackman. 2001 yapimi biraz eski olsa da eglenceli film, Jennifer Love Hewitt’in prime zamanlari, aman aman. https://m.imdb.com/title/tt0125022/?ref_=ext_shr_lnk

fragmanini izledim simdi. oooo film komple Jennifer Love Hewitt fan service :lol:

baba indiririrrrr

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, infestor said:

fragmanini izledim simdi. oooo film komple Jennifer Love Hewitt fan service :lol:

baba indiririrrrr

why the hype? I mean about Jennifer Love Hewitt.

Hugh Bullet tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

benden buyuksun 51 yasimi bitirdim de hatun o zamanlar 20lerin en basinda full dasti.oyle boyle degilbenim dikkatimi sonradan cekti de forumdaslarimiz ve fanlari sanirim fecen yaz ne haltlar yedigini biliyorum ile tasinmisti

ne diyicen bi sonraki adim lohanda kimmis falan diyip ozamanlar ergen geclerin kalplerini mi kiracaksin

ocal amca sag olaydi rquel welch falan derdi belki de 90larin ortasi sonu gibi ile 200lerin basinin en das hatunlarindan bisiydi sasilacak bisi yok

ben bi yasli halini biraz gordum 011 da mi ne cnbce yeni kapanmisken miydi neydi  15 sene oncede ghost whisper diye bisi vardi gormesekte valla dasti gencken

trtde salak sacman dizi bakiyordu islanlar das jesical beil icin falan

ne biliyim su vampire dizisi kate ablamiz.

delirip dagilmadan onceki megan foxa bitiyordu millet

sani simdi magan fox icin trasmorer falan ilse ne fox mu bu hype neyin nesi dersen sende das olursun soylemedi deme :D

2000lerin basinin vcd den dvd gecis divx olayinin patlatigi donemlerin kralicelerine laf soyleme :D

bende o derece etkili olmadilar yazsim bi tik buyuk olup divixden bile once orno olayina dalmistim o bataktan sonra mainteam hottieler kesmedi :P

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
12 12

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok