Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 İlginizi çeken ürün mutlaka olacaktır. İyi alışverişler. http://www.bim.com.tr/Categories/100/aktuel-urunler.aspx Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Çantaya bakarım bi kalitesi fena değilse alabilirim bi tane. Anahtar vs ıvır zıvır taşımak için iyi oluyor. Benimkinin bi sapı çıkıyor biraz babamın şöförler derneğinden verilen promosyon çanta var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Havlu, çanta, kupa ve yastıkta gözüm var. Güzel görünüyor hepsi, muhtemelen çıktığı gün sabahtan yağmalanır mağazalar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben biraz yakından çekilmiş resimlerini gördüm de malzeme kalitesi epey kötü gibi duruyor. Zaten hem lisanslı hem de 7 lira olması biraz tuhaf bir kombinasyon. Ama yine de cuma günü becerebilirsem sabahtan yakındaki bir BİM'e gidip bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 O lisanslı ürün olayı hikaye hocam onu geçin zaten, göz boyamaca o muhabbet. Bim' in şu an yapacağı normalde özel günlerde vs bir promosyoncu kişinin yapacağı satıştan farklı bir durum değil. İşlerden birazcık anlıyorsanız kendiniz bile çok rahat yaparsınız böyle birşey. Bi ofsetçiyle anlaşıp tasarladığınız bir ambalaj kutusunu bastırma, bardağı bastırma falan oldu bitti maşallah. Telif hakkı vs falan demeyin canım ülkemde çok güzel yapılıyor benzer şeyler. Örnek bi adidas, nike eşofmanlar falan iç piyasa ürünleri oluyor sende diyorsun ki bu kadar ucuz nası oluyor diye benzer mantık onunla. Ben kendim tekstilin içinde çalıştığım için çok örnek biliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ben bugün bir uğradım, bizim iş yerinin oradaki kenar mahalle BİM'i olduğu için hiç uğramamış bile... :/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ben bugün bir uğradım, bizim iş yerinin oradaki kenar mahalle BİM'i olduğu için hiç uğramamış bile... :/ Yarın satışa çıkıyor ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Aynen kampanya yarın zaten paniğe gerek yok. İlla ki gelecektir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ben niye kafamda Cuma yaptıysam bugünü, yarın uzuuuuun bir mesaimiz var... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Açılmadan kapının önünde olmanız lazım. Bim'in her gördüğü ürünü yağmalayan bir teyze kitlesi var. Geçen bizim arkadaş görmüş teyzenin birisi elinde 3-5 tane araba sileceği... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ben gittim 1 tane çanta aldım, bide 2' li satılan baş havlusundan. Ürünler haliyle 2. kalite zaten ama olsun. İşe git gel içine anahtarımı vsmi koyduğum çanta yerine bunu kullanırım. Havluyuda kullanırken dark side hissiyatı oluşturur biraz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Heh heh. Ben de yolumun ustundeki BIM'e ugradim, 9:20 gibi. Hicbir seyden bir tane bile kalmamis. Tabi ugradigim BIM'in yaninda Naboo cafe, ve Stormtrooper kaskiyla dekore edilmis Dreamers cafe oldugu dusunulunce sasirmamak lazim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Böle durumlarda ben biraz şanslıyım. Bizim iş yeri Cumhuriyet mah. civarında İzmir/Karşıyaka' da benim ev atakent tarafı; oradan bahsam bende bulamıyorum ama burası biraz farklı bi kesim olduğundan indirimli ürünlerde a101, bimeks olsun illaki bulabiliyorum. Saçma bi şekilde her hafta takip eder oldum zaten, işime yarasın yaramasın uygun diye gidip alıyorum bazı şeylerden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ben aldım az önce. Fincanlar iş görür, havluyu da ne kadar kullanırım bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Maşallah hocam Ben kupa bardaklara baktımda beğenmedim. Şöle beğenmedim fiyatı çok cazip ama baskılar istediğim gibi değildi. Star wars olanı güzel ama onuda tek beyazın üstüne yapmışlar, siyahın üstüne olsa alırdım. Diğerini kendim zaten bende yapabiliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sabahın köründe kapının önünde teyzeleri sıra olmuş görünce gözlerime inanamadım. İlginçtir bir kısmı neye geldiğini de bilmiyor gibi, sırayı görüp "burada ne var" diye soruyorlar, "sıtar vors film şeyleri falan" diye kendimce "sen beğenmezsin teyze" yaptım ama ısrarcıymış teyzeler. Tişörtlerden, havlulardan ve not defterlerinden birer çift alabildik, kupaları öndeki ilk eleman toptan aldı zaten. Fiyat etiketini göz önüne alınca ürün kalitesi çok makul bence. Kupaları da memleketten aldırdık artık Fena görünmüyorlar ama küçükler biraz sanırım. Star Wars 'ın böyle kapışıldığını görmek için bile gidilir. Gitmişken yakaladığınız bir teyzeye en beğendiği episodu da sorarsınız hem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 O teyze muhabbetine bende denk geldim. Kadıncağız varsan baksan 80 yaşında almış elinde star warsın not defterini çantasını falan inceliyo. Hay Allah' ım dedim... Hatta iş yerinde dalgasını geçtik, ne biliyon kadın belki eski star warscı falan diye. Dedim orda çıkartıyomuş lightsaberını genç çok konuşma deşerim falan diyomuş diye fantezisini kurduk. ) Öle toplu alanların çoğu zaten promosyon işi yapanlar, adam alıp kendi dükkanında bişisinde falan satacak onları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Adamın biri geldi elimden çekip 2 beyaz bir siyah kupa 2 havlu aldı bir de elitist imajım zedelendi bime geldim falan diyip durdu audisine binip gitti:D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Hahaha süper komedi. Tam bir gerizekalı kasıntısı yapmış, daha beter rezil olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Öyle demeyelim de tanıdık falan çıkar ayıp olmasın şimdi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 @@qwerty, Çim biçme makinesi de yanında mıydı bari? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Çim biçme makinesi olayını bilmiyorum? O nedir? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Generic rich olayi diil mi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Çim biçme makinesi olayını bilmiyorum? O nedir? lawnmower ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Evet evet gençler-zehir falan da diyordu. Pek tekin biri değildi zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş