Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Spotify yeni üyeleri ,premium'a 9,99 yerine 0,99tl ödeyerek 3 ay kullanabilecekler. Mevcut üyeler bu kampanyayı kapsamıyor. Lakin yeni üye olup yararlanabilirsiniz. ilgili link:https://www.spotify.com/tr/premium/?utm_source=google&utm_medium=growth_paid&utm_campaign=brand|tr&utm_content=general|broad|tr&utm_term=Intro.v2&gclid=CM6lyY6CtckCFaMSwwodvU8NWg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 0.99 falan yerine direkt 1 TL deseler olurmuş benim gibi mevcut üyeler için üzücü... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Bende mevcut üyeyim. 3ay 30 tl veremiyecekler yada vermek istemeyenler yeni hesap açabilir . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 İyi de benim gibi uzun süredir premium kullananlara büyük ayıp etmişler. Dünyanın listesi falan oluştu, çevrimdışı dinlenen müzikler falan var, benim gibi kullanıcılar bu yüzden yeni üye olmakla falan uğraşmaz. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 İyi de benim gibi uzun süredir premium kullananlara büyük ayıp etmişler. Dünyanın listesi falan oluştu, çevrimdışı dinlenen müzikler falan var, benim gibi kullanıcılar bu yüzden yeni üye olmakla falan uğraşmaz. Zaten amaç buydu listelerden vazgeçip 0 açıcaksın yada devam 9,99'a Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Yeni abone almak için yapılan kampanyaları mevcut abonelere uygulamıyorlar, bunu anlayabiliyorum. Arada da sadık müşteriler için de indirim ve promosyon yapsalar fena olmayacak. Aile hesabı ve üstüne bir de BOSE'nin Sound Touch ürünleriyle Spotify çok işime yarıyor. Şimdi Sony Ev Sinema sistemini de Bose ile değiştirip evin her yerinde Sound Touch kullanabilir hale gelmek istiyorum ama Türkiye'de inanılmaz ve gereksiz pahalı satılıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bir mezarci olarak direkt atladim haftada belki 30 dakika muzik dinlerim dinlemem. 8-6 calismak zikti beni. onceden boyle degildim ben Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Tidal'da da böyle bir kampanya olursa haber verin lütfen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş