Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Zamanında oc yaparım diye niyetlenip almıştım ama bırakın oc yapmayı, sistemi değiştirince kullanmaya bile doğru düzgün fırsatım olmadı. Yıllardır yatak altında yatıyor, belki işine yarayan olur diye satmaya karar verdim. Çalışır durumda herhangi bir kusuru yok. 100TL, yurt içi kargo benden. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1239429 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Chronos bunun geforce muadili ne oluyor hd serisi degil dimi elindeki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Agp yazdığına göre zamane ati altın döneminin serisi ati radeon 9550GE den bahsediyor. Zamanın nvidia muadili yanlış değilsem FX5600 falandı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bunun geforce mudaili FX5500 serileri ama bu kart daha iyi tabiki. HD serisi degil 10 senelik bir kart bu en az Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Anlaşıldı teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Valla zamanında bu kartın aynısından alıp değişik soğutmalarla rekor rakamlar elde edenler olmuştu. Aynı kartı msi da çıkarmıştı ancak bu daha çok tutmuştu oc sevenlerce. AGP evet, ilk mesajdaki URL'de detayları yer alıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bir sıfır fazla olmuş sanırım fiyatta. Firienholt and Hayalet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Fiyata bende değinecektim ama sonradan isteyen isteği fiyatı koyar diye var geçtim. @@Chronos hocam gerçekten 100TL istiyormusun bu karta Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 benim eski evin çatısında bx anakarta takılı bitane var bundan. toz toprak içinde duruyor. msi dı sanırım markası. zaten bx anakartta celeron 1200 modlu işlemci vardı. zihnisinir procesi vardı böyle bir ara hatırlarsınız. ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 İyi geyik yaptık ha, bilsem daha önce satılığa çıkartırdım. Manevi değeri var benim için, normalde 1000TL eder ama sırf chw için 100TL yaptım. Şaka bir yana fiyatı araştırdım ama bulduğum en yakın tarihli ilanda 110TL diyordu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş