Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Merhaba arkadaşlar, Yine çılgın ve akıllara zarar bir su soğutma projesi planlamaktayım. Gerekli parçaları birer birer temin ediyorum, ama çok çok ufak bir parça yüzünden iş sıkıntıya girdi. Socket 478 P4 anakartlarda, işlemcinin çevresinde yer alan ve soğutucu ayaklarının sabitlendiği siyah plastik çerçeveye (retention bracket) ihtiyacım var. Elinde hurda durumda P4 478 anakart olup da, bu parçayı anakarttan söküp bana göndermek isteyen olursa lütfen bana KM atsın Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Parçayı buldum. Biem'ci Kadir abiyle sıkı bir pazarlık sonucunda 20 TL'den 5 TL'ye inen fiyatla satın aldım Ah Kadir abi ah, seneler seni hiç değiştirememiş... Akşama ilk fotoğraflar geliyor. Önümüzdeki hafta da eksik birkaç parça daha elimde olacak, bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu Zihni Sinir procelerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Ben de aradığın parça olması lazım diye dün gece baktım dolaplara. Özellikle söktüğümü hatırlıyorum o plastik çerçeveyi . Ama kutuların içinde bulamadım. Kimbilir nereye koydum. Neyse çözmüşsün sorunu. Neyin peşinde olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Pics or didn't happen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş