Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Selamlar, Merkezi sistem bir sitede oturuyorum. Banyo ve mutfakta sıcak su içen doğalgaz ile çalışan şofben kullanıyoruz. Evi aldığımda içinde olan eski model Arçelik şofben arızalardan yeter dedirtti. Yeni bir şofben alacağım. Tavsiyesi olan var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Vaillant kullanıyoruz biz memnunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben de 2015 martta merkezi sistemli eve geçince şofben araştırmıştım. En sonunda Demirdöküm'ün 12LT'lik bir modelini taktırdım. Daha 1 sene oldu dayanıklılık konusunda yorum yapamayacağım haliyle ama performansından çok memnunum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Elimde 3 adet şofben bulunuyor. 2 Adet tüplü,1 adette termosifon ilgilenirseniz PM atın . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Vaillant'ın kombilerde olan 7/24 servis uygulaması şofbende de varsa hiç durmayın Vaillant alın, gece duşta kalsanız bile gelirler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Haftasonu geçerken gördüğüm bir Demirdöküm bayisine girdim. Artık bacalı şofbenlerin onaylanmadığını hermatik şofbene geçmem gerektiğini söylediler. Hermatik için de baca yerine direk dışarıya çıkışı verilecek şekilde mutfak içi tadilat gerekiyor. Çıkacak masraftan öte mutfak dizaynı nedeniyle cam kenarında şu an için şofben yerleştirilebilecek bir yer yok. Tekrardan servis çağırıp mevcut şofbeni tamir ettirmeyi deneyeceğim bakalım ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Teklifim hala geçerli ürünlerimde, tamir kaç liraya yapacaklar bir fiyat alın, belki benim şofbenlerim daha uygun olur. Elimde 3 adet var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Teşekkürler fakat öncelik olarak mevcut şofben olmadı yenisi ile değişimi düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş