Najaz

CHW
  • Mesaj sayısı

    6.055
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

  • Days Won

    603

Everything posted by Najaz

  1. Bundan geçen sene ben de almıştım. O zaman 1200 lira gibi bir fiyatı vardı. 4-5 ayda parasını çıkarıyor zaten. Babam evden pek çıkamadığı için gidip onu da tıraş ediyorum ayda bir.
  2. Sabahlara kadar PW'de makale, GWBASIC'te kod yazacağım... Şakkada-şukkada yazacağım...
  3. Dolap'ta şu klavyeyi görüp takibe almıştım. Dün 250 TL'lik kupon tanımlanınca geçtim siparişi. Kargo-komisyon dahil 1000 liraya maloldu. Klayve 5-pin DIN kablolu. Retro kasalarda kullanacağım. Modeli BTC 5100C
  4. Öyle düşünme. Mavi yakalıya da en kötü köyden tarhana-turşu geliyor O yastık altlarında neler neler birikiyor aklın hayalin durur.
  5. Türk halkı kirli çıkıdır. Beyan ettiği resmi geliri kadar da kayıt dışı geliri vardır ve ev-araba almak için zulada, yastık altında bekler. İşte bu yüzden bu ülkede asla sosyal patlama olmaz, 2 milyonluk araçlar, 10 milyonluk evler peynir-ekmek gibi satılır.
  6. Komşuda pişer, bize de düşer
  7. Koskoca Turknet'in "amcıklar yağar, karı tavladım knk, sizi taşaklarımla yokederim" diye yazan biri tarafından hacklenmesi
  8. Offf orada ne hazineler vardır kimbilir Yalnız son 1 ayda pil aramaktan/almaktan imanım gevredi... 15-20 yıllık cihazlar oldukları için, haliyle kendi pilleri geberik oluyor. Bir de üstüne Sony'nin infoLithium zıkkımı denen koruma devresi var pillerde, o yüzden makina her muadil pili kabul etmiyor, "infoLithium battery only" deyip çat kapatıyor kendini. O yüzden işimiz biraz şansa kalmış, deneme-yanılma yöntemiyle uygun pil denk getirmeye çalışıyorum. Alışveriş sitelerinde pillerle ilgili yorum da yazmamış kimse.
  9. SE kursana ya, beklediğine yazık
  10. Sony DSC-F707 ile seriye devam ediyoruz
  11. O kümeye sadece sen giriyorsun
  12. time spy

    Undervolt = Overclock olmuyor mu zaten? derbauer -200mV ile 3.4Ghz'i gördüydü. @wazzap -200mV denesene sen de?
  13. Almayaydım da çöpe gitseydi daha mı iyiydi?
  14. Hem DSC-R1, hem de DSC-F828'le uyumlu olan, başka da bi'skimle kullanılamayan harici flaş aldım ebay'de ortalama 200 dolares fiyatla satılıyor, bana maliyeti yaklaşık 20 dolar oldu. Sony HVL-F32X
  15. FSR4 görüntü kalitesi açısından DLSS CNN model'i ancak yakalayabilmiş; DLSS4 transformer model'le arasında ise hala büyük fark var. AMD hep böyle bir nesil geriden takip edecek herhalde NVIDIA'yı. https://www.youtube.com/watch?v=nzomNQaPFSk
  16. 5070 = 4070 Super + MFG. Ham performansı pek iç açıcı olmadığı için de bu kartta 4K'da MFG yalan tabii. Yalancıyı s.kmedikleri için herif çıktı salladı 4090 hede-hödö diye. Uygun fiyata 2. el 4070 Super / Ti Super denk getirilirse, bu nesil misler gibi pas geçilir.
  17. O kadar emin konuşma Geçenlerde topladığım Barton 2500 & nForce2 sistemi hafif gıdıklayayım dedim. FSB'yi 166'dan 200'e çıkarınca direkt BIOS uçtu. Allahtan BIOS yongası soketliydi de, söküp @serseridingil'e gönderdim ve yeni BIOS yazdı sağolsun, kurtardık anakartı.
  18. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!!! 3. Dünya Savaşı'nın arifesinde olduğumuz şu kritik dönemde, Başgan Trump'ın 3. dönem seçilebilmesi önündeki tüm engeller kaldırılmalı. Anayasa mı? O da ne ki? TSMC, ABD’ye 100 milyar dolarlık yatırım yapacak ABD Başkanı Donald Trump, Tayvan merkezli çip üreticisi TSMC'nin ABD'de yarı iletken üretim tesisleri kurmak için 100 milyar dolar yatırım yapacağını duyurdu.
  19. Temel yerine İdeal filtreleme kullanmak daha iyi. Temel ayarında Google aramalarında çıkan reklam linklerini engellemiyor.
  20. Dolar 36,50 olmuş ekran kartı alınmaz bu zamanda...